Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

80,90 €
Excl. BTW: 66,86 €
Op voorraad
levering op 25.7. (bezorgopties)

80,90 €
Excl. BTW: 66,86 €
-
+
Flair Espresso
Algemene beoordeling: 0 (0%)

0 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Flair Espresso

Met extra zetkoppen maak je espresso na espresso. Je maalt je koffie, vult en stampt de portafilters achter elkaar aan en extraheert meerdere shots zonder tussendoor schoon te maken.

De second shot plus - Standard Brew Head is uitgerust met de Bottomless 2-in-1, die standaard wordt geleverd bij elke Flair Signature-serie en werkt met alle Flair Classic modellen die na november 2017 zijn verkocht. De Bottomless 2-in-1 1 Portafilter is na gebruik eenvoudig schoon te maken.

Bij elke extra zetkop wordt het volgende meegeleverd:

  • Cilinder met siliconenhuls
  • Bodemloze 2-in-1 Portafilter met uitloop
  • Zuiger
  • Roestvrijstalen verspreidingsscherm

VEREIST dat Flairs die na november 2017 zijn gekocht, compatibel zijn. Controleer de afbeelding om te zien welke Portafilter basis je hebt. Als u een Signature PRO van de eerste generatie heeft gekocht, is dit accessoire ALLEEN compatibel met de adapterring, die apart wordt verkocht.

**Als u een PRO- of PRO 2-gebruiker bent, heeft deze brouwkop een Tamper en trechter nodig om op de standaardgrootte brouwkop (40 mm) te passen, aangezien de diameter van de Flow-Control Portafilter kleiner is dan die van uw PRO brouwkop. De trechter en Tamper (van roestvrij staal of een deel van de doseerbeker) zijn te vinden op een van onze NEO-, Classic- of Signature-accessoirespagina's.

Geef beoordeling

Beoordeling: