Hervulbare ECO-capsule voor Tassimo - 60 ml

23,90 €
Excl. BTW: 19,75 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

23,90 €
Excl. BTW: 19,75 €
-
+
Algemene beoordeling: 4.9 (98%)

30 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: ECO capsules

Hervulbare capsule voor Tassimo , ontworpen voor de klassieke espresso . De capsule kan voor onbepaalde tijd worden hergebruikt .

De basis van de capsule is gemaakt van een stevig plastic onderdeel, dat hetzelfde volume heeft in de versies van 60 ml en 180 ml, met als enige verschil de streepjescode. De hoogte van de capsule is gelijk aan die van de originele melkcapsule, waardoor hij in elke machine past.


Het deksel is gemaakt van siliconen. Twee filters zorgen voor filtratie, die in het deksel is afneembaar.

De barcode stelt de hoeveelheid water in op 60 ml.

Compatibiliteit : alle Tassimo capsule-koffiemachines, resp. capsules ontworpen voor t-disc. Inclusief modellen: T-20 (T20), T-45 (T45), T-46 (T46), T-47 (T47), T-55 (55), T-65 (T65) en T-300 (T300 ).

Dosering : 9,5 g fijngemalen koffie. Waarschuwing: Overschrijd de aangegeven koffiedosering niet.

De capsule is gemaakt van voedselveilig plastic (BPA-vrij). Verpakt in een kartonnen doos.

Wij bieden twee soorten capsules aan (ze verschillen alleen door de barcode):

60 ml - espresso (koop hier)

180 ml - gefilterde koffie, instantdrankjes of thee (koop hier)

herbruikbare capsules tassimo

Hoe kies je de juiste koffie?

Als u voorgemalen koffie koopt, kies dan voor het type ‘ Mokka ’. Als je de koffie zelf gaat malen , raden wij je aan de koffiebonen te malen met een molen met keramische maalwielen , zoals weergegeven op de foto, voor een iets grotere maling dan espresso.

Wilt u een goede koffiemolen hebben?

Bekijk dan eens onze "Mlynko" koffiemolen met keramische maalwielen en mogelijkheden om de maalgraad van de koffie aan te passen.

Papieren filters (optioneel)

Ook bieden wij een set van 100 papieren filters aan voor een perfecte filtratie van zelfs de kleinste koffiekorrels of voor het zetten van thee. Koffie zetten met een filter geeft je de mogelijkheid om een rijkere cremalaag te bereiken. Koop hier filters.

Bereid koffie als een barista van Professional

Met de tamper druk je de koffie in de capsule. Gebruik de Barista-pen om prachtige ornamenten op het melkschuim te tekenen.

Schuimende melk voor cappuccino

Maak heerlijk cappuccinoschuim met een handmelkopschuimer . Koop het hier.

Behoud van de koffiekwaliteit

Door uw koffiezetapparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, blijft de kwaliteit van uw koffie behouden. Zie de reinigingsset voor capsulekoffiemachines .

Draagbare koffiemachine

Wil je onderweg genieten van een heerlijke espresso? Met het Wacaco NanoPresso mechanisch koffiezetapparaat zet je een kopje koffie zonder elektriciteit. Het koffiezetapparaat vind je hier.

De op deze website vermelde handelsmerken zijn geen eigendom van NajTrade sro. Dolce Gusto® en Nespresso® zijn geregistreerde handelsmerken van Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® is een geregistreerd handelsmerk van Kraft Foods. De producten die geassocieerd zijn met de bovengenoemde handelsmerken op deze website zijn geen originele producten van bovengenoemde bedrijven.

Tassimo Basic set:Tassimo Barista set:


Geef beoordeling

Beoordeling: