Houtkachel – draagbaar

+ cadeau: Ecotree Vork/lepel
30,90 €
25,90 €
Excl. BTW: 21,40 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

30,90 €
25,90 €
Excl. BTW: 21,40 €
-
+
Algemene beoordeling: 5 (100%)

18 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: ecotree

Deze houtkachel is een perfect hulpmiddel voor het verwarmen van water buitenshuis en onderweg. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal.

De kachel is opvouwbaar , hij kan eenvoudig worden opgevouwen tot een compacte platte versie . Bovendien wordt hij geleverd met een handig nylon tasje , zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je tas na gebruik vuil wordt.

Je kunt een worstje koken op het fornuis en een paar kleine porties grillen met behulp van de barbecue (niet inbegrepen).

Deze houtkachel is zeer zuinig als het om brandstof gaat. Een paar takjes zijn voldoende om een kopje water te verwarmen, er is geen groot vuur nodig om één kopje water te verwarmen. De kachel kan ook buiten het aangewezen vuurgebied worden aangestoken (uiteraard op een niet-brandbare ondergrond), bijvoorbeeld op het werk, op het strand, op grind, beton en soortgelijke ondergronden.

Materiaal : roestvrij staal. Gewicht : 360 g, hoogte : 160 mm, basisbreedte : 123 mm, breedte bovenblad : 96 mm, plaatdikte : 0,65 mm. Inclusief instructies.

Voordelen van de houtkachel:

  • brandstofefficiëntie
  • gemakkelijk te dragen
  • stabiele basis
  • beschermhoes inbegrepen
  • gewicht slechts 366g

Ecotree set:


Geef beoordeling

Beoordeling: