SEALPOD Papieren deksels voor Nespresso ® - 100 st

  • SEALPOD Papieren deksels voor Nespresso ® - 100 st
8,90 €
Excl. BTW: 7,36 €
Op voorraad
levering op 25.7. (bezorgopties)
3 of meer 8,90 €

8,90 €
Excl. BTW: 7,36 €
-
+
SEALPOD
Algemene beoordeling: 5 (100%)

2 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: SEALPOD

Vervangende papieren filters voor het zetten van thee en chocolade in Nespresso® koffiezetapparaten. Ideaal voor de SEALPOD hervulbare capsule voor Nespresso ® koffiezetapparaten. Koop hier de hervulbare capsule.

Papieren filterdeksels zijn geschikt voor het zetten van thee en drankjes in poedervorm, voor het zetten van koffie kun je beter kleverige aluminium deksels gebruiken - bij gebruik krijgt de koffie een betere crema, koop hier aluminium deksels.

Deze kleverige deksels zijn biologisch afbreekbaar , wat betekent dat ze kunnen worden afgebroken in de compost. Als je op zoek bent naar een 100% ecologische oplossing voor het zetten van koffie en je vindt minder crema niet erg, dan overtreft dit product je verwachtingen.

Set : 100 zelfklevende papieren deksels.

Wat is Sealpod?

Met SEALPOD capsules kunt u uw eigen hoogwaardige capsules voor Dolce Gusto®-koffiemachines maken, gemaakt van ecologisch schone materialen.

Koffie gemaakt met SEALPOD capsules heeft een intense smaak en een rijke crèmelaag en wordt door ons ten zeerste aanbevolen.

De op deze website vermelde handelsmerken zijn geen eigendom van NajTrade sro. Dolce Gusto® en Nespresso® zijn geregistreerde handelsmerken van Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® is een geregistreerd handelsmerk van Kraft Foods. De producten die geassocieerd zijn met de bovengenoemde handelsmerken op deze website zijn geen originele producten van bovengenoemde bedrijven.

Geef beoordeling

Beoordeling: