Herbruikbare capsules SEALPOD voor Nespresso ® - 10 st

119,90 €
Excl. BTW: 99,09 €
Op voorraad
levering op 25.7. (bezorgopties)

119,90 €
Excl. BTW: 99,09 €
-
+
SEALPOD
Algemene beoordeling: 5 (100%)

4 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: SEALPOD

herbruikbare Nespresso capsules

Met deze set van 10 stuks SEALPOD maak je je eigen capsules van topkwaliteit voor Nespresso® koffiezetapparaten, van ecologisch zuivere materialen. Terwijl u deze kit gebruikt, maakt u 10 capsules klaar.

Set bevat vulstation voor capsules, 10x hervulbare capsule gemaakt van roestvrij staal . Deze capsule wordt niet beperkt door zijn toepassingen en heeft geen negatieve invloed op de smaak van de koffie.

Aan de capsule moeten de aluminium deksels voor eenmalig gebruik worden bevestigd, deze set bevat 120 stuks. Meer deksels koop hier . Ook wordt er een speciale lepel meegeleverd om de capsule in te vullen en 10x rubberen deksel om de koffie in de capsule zelfs voor langere tijd vers te houden.

Set : vulstation, 10x roestvrijstalen capsule, 120 stuks zelfklevende aluminium deksels, plastic maatbeker koffie, 10x afdichting, 10x rubberen deksel om de koffie vers te houden, handleiding. Verpakt in kartonnen doos.

Door de roestvrijstalen behuizing kan een hogere druk in de capsule worden bereikt, wat resulteert in een intense koffiesmaak en een rijke crema . Door deze SEALPOD-set te gebruiken, kunt u genieten van koffie van de hoogste kwaliteit , daarom raden wij u deze aan .

De capsule is gemaakt van roestvrij staal en het deksel is gemaakt van aluminiumfolie.

Hoe gebruik je een herbruikbare capsule:

  1. Vul de capsule tot aan de bovenkant met koffie en knijp voorzichtig in de koffie. Verwijder overtollige koffie uit de capsule.
    Verwijder de overtollige koffieresten uit de capsule.
  2. Sluit de capsule door op het deksel te plakken.
  3. Ga dan verder zoals u gewoonlijk doet met de regular capsule.
  4. Klaar. Geniet van uw koffie en bespaar geld :-)

Compatibiliteit : Pixie™, Citiz™ en Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ en Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ en Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™, Umilk™ en andere Nespresso®-apparaten.

Nespresso kapsule

Hoe kies je de juiste koffie?

Als u voorgemalen koffie koopt, kies dan voor het type ‘ Mokka ’. Als je de koffie zelf gaat malen , raden wij je aan de koffiebonen te malen met een molen met keramische maalwielen , zoals weergegeven op de foto, voor een iets grotere maling dan espresso.

Wilt u een goede koffiemolen hebben?

Bekijk dan eens onze "Mlynko" koffiemolen met keramische maalwielen en mogelijkheden om de maalgraad van de koffie aan te passen.

Bereid koffie als een barista van Professional

Met de tamper druk je de koffie in de capsule. Gebruik de Barista-pen om prachtige ornamenten op het melkschuim te tekenen.

Schuimende melk voor cappuccino

Maak heerlijk cappuccinoschuim met een handmelkopschuimer . Koop het hier.

Wat dacht je van thee of chocolade?

Hoewel dit nog niet gebruikelijk is bij Nespresso koffiemachines, is het mogelijk om thee of chocolade te zetten met behulp van kleverige papieren filters. Als je met nieuwe drankjes wilt experimenteren, kun je papieren filters kopen.

Behoud van de koffiekwaliteit

Door uw koffiezetapparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, blijft de kwaliteit van uw koffie behouden. Zie de reinigingsset voor capsulekoffiemachines .

Draagbare koffiemachine compatibel met Nespresso capsules

Wil je onderweg genieten van een heerlijke espresso ? Met het mechanische koffiezetapparaat Wacaco Minipresso NS kunt u zelfs zonder elektriciteit koffie bereiden met Nespresso capsules (origineel of onze roestvrijstalen capsules). Het koffiezetapparaat vind je hier.

De op deze website vermelde handelsmerken zijn geen eigendom van NajTrade sro. Dolce Gusto® en Nespresso® zijn geregistreerde handelsmerken van Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® is een geregistreerd handelsmerk van Kraft Foods. De producten die geassocieerd zijn met de bovengenoemde handelsmerken op deze website zijn geen originele producten van bovengenoemde bedrijven.

Nespresso Basic set:


Geef beoordeling

Beoordeling: