Herbruikbare ECO-capsules voor Dolce Gusto® - 3 stuks

17,90 €
Excl. BTW: 14,79 €
Niet meer beschikbaar
2 of meer 16,90 €

Gerelateerde producten

Algemene beoordeling: 4.7 (94%)

19 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: ECO capsules

Ons eigen merk hervulbare capsules, ECO capsules . herbruikbare dolce gusto

Momenteel is de nieuwste, derde generatie verkrijgbaar. Het beschikt over een verbeterd deksel dat heet water gelijkmatiger in de capsule verdeelt, en een extra filter direct in de capsule.

Het pakket bevat nu 3 vervangende siliconen afdichtingen om de levensduur van de hele capsule te verlengen. Als de verzegeling van de capsule begint te lekken, hoeft u niet langer de hele capsule weg te gooien; u hoeft alleen de verzegeling te vervangen.

We bieden ook de PRO-versie van de ECO-capsule aan, die een groter, volledig roestvrijstalen filter bevat voor een nog rijkere crème. Koop hier.

Een capsule is ontworpen om minimaal 100 keer te gebruiken (gebaseerd op meer dan 3 jaar testen van dit model).

Kit bevat : 3x plastic capsules, 3x roestvrijstalen plastic filters, 3x rubberen pakkingen. Capsules zijn gemaakt van voedselveilig plastic (BPA-vrij).

Compatibel met alle Dolce Gusto® koffiezetapparaten behalve Krups KP2000 en KP130831. Als u deze specifieke modellen bezit, controleer dan de roestvrijstalen capsule van Sealpod . herbruikbare dolce gusto

Hoe onderscheid je ECO-capsules van imitaties?

Elke ECO-capsule is vanaf 1.7.2021 gemarkeerd met ons logo. Zo weet u zeker dat u een echt bewezen product koopt dat werkt zoals verwacht.

Hoe gebruik je een herbruikbare capsule:

  1. Vul de capsule met koffie tot aan de bovenkant waar het roestvrijstalen deksel is geplaatst.
  2. Druk de koffie aan met een lepel of de deksel en laat de deksel in de capsule zitten.
  3. Bedek de capsule met de siliconen dop, gecentreerd met het gat richting de naald van het koffiezetapparaat.
  4. Volg dezelfde stappen als voor de originele capsule.
  5. Klaar. Geniet van je eigen koffie :-)

dolce gusto-capsules

Hoe kies je de juiste koffie?

Als u voorgemalen koffie koopt, kies dan voor het type ‘ Mokka ’. Als je de koffie zelf gaat malen , raden wij je aan de koffiebonen te malen met een molen met keramische maalwielen , zoals weergegeven op de foto, voor een iets grotere maling dan espresso.

Wilt u een goede koffiemolen hebben?

Bekijk dan eens onze "Mlynko" koffiemolen met keramische maalwielen en mogelijkheden om de maalgraad van de koffie aan te passen.

Papieren filters (optioneel)

Ook bieden wij een set van 200 papieren filters aan voor een perfecte filtratie van zelfs de kleinste koffiekorrels of voor het zetten van thee. Koffie zetten met een filter geeft je de mogelijkheid om een rijkere cremalaag te verkrijgen. Koop hier filters.

Bereid koffie als een barista van Professional

Met de tamper druk je de koffie in de capsule. Gebruik de Barista-pen om prachtige ornamenten op het melkschuim te tekenen.

Schuimende melk voor cappuccino

Maak heerlijk cappuccinoschuim met een handmelkopschuimer . Koop het hier.

Behoud van de koffiekwaliteit

Door uw koffiezetapparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, blijft de kwaliteit van uw koffie behouden. Zie de reinigingsset voor capsulekoffiemachines .

Draagbare koffiemachine compatibel met Dolce Gusto capsules

Wil je onderweg genieten van een heerlijke espresso? Met de mechanische koffiemachine - Wacaco NanoPresso + DG-kit kunt u zelfs zonder elektriciteit koffie bereiden met behulp van de Dolce Gusto-capsules (origineel of onze roestvrijstalen capsules). Het koffiezetapparaat vind je hier.

De op deze website vermelde handelsmerken zijn geen eigendom van NajTrade sro. Dolce Gusto® en Nespresso® zijn geregistreerde handelsmerken van Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® is een geregistreerd handelsmerk van Kraft Foods. De producten die geassocieerd zijn met de bovengenoemde handelsmerken op deze website zijn geen originele producten van bovengenoemde bedrijven.

Ekoset Basic set:


Geef beoordeling

Beoordeling: