Herbruikbare PRO ECO-capsules voor Dolce Gusto® - 3 stuks

17,90 €
Excl. BTW: 14,79 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

17,90 €
Excl. BTW: 14,79 €
-
+
Algemene beoordeling: 5 (100%)

14 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: ECO capsules

dolce gusto kapsule

Met de PRO-versie bereid je koffie met een rijkere crema dankzij een geavanceerder koffiefilter .

In tegenstelling tot de Classic-versie bestaat het filter uit verschillende onderdelen, vergelijkbaar met de constructie van de Portafilter van een koffiezetapparaat met hendel. De basis is een puur roestvrijstalen filter dat de gehele basis van de capsule bedekt.

Wij bieden nu de nieuwste , derde generatie aan. Het beschikt over een verbeterde dop die heet water gelijkmatiger door de capsule verdeelt en een extra filter direct in de capsule.

Het pakket bevat nu 3 vervangende siliconen afdichtingen om de levensduur van de hele capsule te verlengen. Als de verzegeling van de capsule begint te lekken, hoeft u niet langer de hele capsule weg te gooien; u hoeft alleen de verzegeling te vervangen.

Een capsule is ontworpen om minimaal 100 keer te gebruiken (gebaseerd op meer dan 3 jaar testen van dit model).

Als u op zoek bent naar hervulbare Dolce Gusto®-capsules met een lange levensduur, raden wij u aan een roestvrijstalen capsule te kopen .

Verpakking : 3x plastic capsule, 3x plastic-roestvrijstalen zeef, 6x rubberen afdichting. Verpakt in een kartonnen doos.

De capsules zijn gemaakt van voedselveilig plastic (BPA-vrij).

Compatibel met alle Dolce Gusto®- koffiemachines behalve Krups KP2000 en KP130831 . Als je zojuist de modellen hebt genoemd, dan past de roestvrijstalen capsule van Sealpod bij je.

Hoe onderscheid je ECO-capsules van imitaties?

dolce gusto kapsule

Elke ECO-capsule is vanaf 1.7.2021 gemarkeerd met ons logo. Op deze manier weet u zeker dat u een echt bewezen product koopt dat werkt zoals verwacht.

Hoe gebruik je een herbruikbare capsule?

  1. Vul de capsule met koffie tot de rand en knijp voorzichtig met een lepel.
  2. Sluit het plastic deksel.
  3. Plaats de capsule in de koffiemachine, zodat de naald in het voorbereide gat past.
  4. Ga te werk zoals u zou doen met een originele capsule.
  5. Klaar. Geniet van de koffie van jouw keuze en begin met besparen :-)
De op deze website vermelde handelsmerken zijn geen eigendom van NajTrade sro. Dolce Gusto® en Nespresso® zijn geregistreerde handelsmerken van Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® is een geregistreerd handelsmerk van Kraft Foods. De producten die geassocieerd zijn met de bovengenoemde handelsmerken op deze website zijn geen originele producten van bovengenoemde bedrijven.

Geef beoordeling

Beoordeling: