SEALPOD voor Cafissimo®, Caffitaly® en K-fee®

35,90 €
Excl. BTW: 29,67 €
Op voorraad
levering op 25.7. (bezorgopties)
2 of meer 31,90 €

35,90 €
Excl. BTW: 29,67 €
-
+
SEALPOD
Algemene beoordeling: 5 (100%)

17 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: SEALPOD

Met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment, de SEALPOD hervulbare roestvrijstalen capsule, kunt u uw eigen capsules van topkwaliteit maken voor Cafissimo ® koffiemachines, met behulp van ecologisch schone materialen.

Compatibel met systemen : Tchibo Cafissimo ®, Caffitaly ®, K-fee ® en Versimo ® systemen, behalve het Cafissimo Pure® koffiezetapparaat.

caffisimo kapsule

Kit bevat roestvrijstalen capsule, plastic koffiemaatbeker, 100x papieren filters.

Er is geen limiet aan het aantal keren dat de capsule kan worden gebruikt. De capsule is afgesloten met een siliconen dop.

Verpakt in kartonnen doos van gerecycled papier.

Roestvrijstalen capsule, siliconen deksel (BPA-vrij).

Afmetingen: dekseldiameter 45 mm, bodemdiameter: 32 mm, hoogte: 26 mm.

herbruikbare capsules cafissimo

Hoe kies je de juiste koffie?

Als u voorgemalen koffie koopt, kies dan voor het type ‘ Mokka ’. Als je de koffie zelf gaat malen , raden wij je aan de koffiebonen te malen met een molen met keramische maalwielen , zoals weergegeven op de foto, voor een iets grotere maling dan espresso.

Wilt u een goede koffiemolen hebben?

Bekijk dan eens onze "Mlynko" koffiemolen met keramische maalwielen en mogelijkheden om de maalgraad van de koffie aan te passen.

Papieren filters (optioneel)

Ook bieden wij een set van 200 papieren filters aan voor een perfecte filtratie van zelfs de kleinste koffiekorrels of voor het zetten van thee. Koffie zetten met een filter geeft je de mogelijkheid om een rijkere cremalaag te verkrijgen. Koop hier filters.

Bereid koffie als een barista van Professional

Met de tamper druk je de koffie in de capsule. Gebruik de Barista-pen om prachtige ornamenten op het melkschuim te tekenen.

Schuimende melk voor cappuccino

Maak heerlijk cappuccinoschuim met een handmelkopschuimer . Koop het hier.

Behoud van de koffiekwaliteit

Door uw koffiezetapparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, blijft de kwaliteit van uw koffie behouden. Zie de reinigingsset voor capsulekoffiemachines .

Draagbare koffiemachine compatibel met Cafissimo capsules

Wil je onderweg genieten van een heerlijke espresso? Met de mechanische koffiemachine - Wacaco MiniPresso CA kunt u zelfs zonder elektriciteit koffie bereiden met behulp van de Cafissimo-capsules (origineel of onze roestvrijstalen capsules). Het koffiezetapparaat vind je hier.

Cafissimo Basic set:Minipresso CA Barista set:Geef beoordeling

Beoordeling: