Staresso mini PRO | SP-200M (zwart)

70,90 €
Excl. BTW: 58,60 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

70,90 €
Excl. BTW: 58,60 €
-
+
Staresso
Algemene beoordeling: 4.7 (94%)

9 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Staresso

De nieuwste verbeterde versie (2022) , deze upgrade omvat:

  • roestvrijstalen ontwerp van de koffiemachine - de binnenkamer en schroefdraad zijn gemaakt van roestvrij staal, wat de levensduur van de koffiemachine aanzienlijk verlengt en de robuustheid ervan vergroot,
  • verbeterd mandje voor Nespresso capsules - capsules hoeven niet meer doorprikt te worden voor gebruik,
  • verbeterd mondstuk - verbetert de koffie-extractie.

Het draagbare koffiezetapparaat Staresso maakt een uitstekende espresso zonder dat er elektriciteit nodig is. Met een simpel pompje haalt hij een druk van 15-20 bar vergeleken met een traditionele espressomachine. De Staresso kan gemalen koffie of Nespresso- capsules gebruiken. Door zijn formaat is hij geschikt voor transport, maar ook als statisch koffiezetapparaat ter vervanging van de regular koffiemachine thuis, op het werk of in het weekendhuis.

De nieuwe, opvouwbare versie van het populaire Staresso draagbare koffiezetapparaat, Staresso mini . Dezelfde parameters en vergelijkbaar ontwerp in een compactere versie . Inclusief een draagbaar etui met ritssluiting en een kleine handdoek met het Staresso-logo.

Afmetingen : 7 x 15 cm, gewicht : 400 g, watertank : 80 ml, maximaal volume koffiedispenser : 10 g, maximale druk : 15 - 20 bar. Koffie : gemalen koffie, Nespresso capsules.

Voordelen van Staresso koffiezetapparaat

  • perfecte espresso voor onderweg , zonder elektriciteit, met een druk tot 18 bar
  • compacte afmetingen - 7x20 cm en laag gewicht - slechts 460 g
  • de nieuwste verbeterde versie met een verbeterd ontwerp voor een nog langere levensduur

Met de losgekoppelde zuiger kan melk direct in het toegevoegde kopje worden opgeschuimd (zie video). Bereid een heerlijke cappuccino zonder extra accessoires. Je kunt de intensiteit van het pompen zelf kiezen, zodat je de werkdruk zelf in de hand hebt. Dit koffiezetapparaat kan ook gebruikt worden om thee te zetten. Koffiezetapparaat Staresso is gemaakt van duurzaam kunststof, uiteraard BPA-vrij , het portafilter is gemaakt van roestvrij staal en het koffiekopje fungeert tevens als maatbeker.


Dit koffiezetapparaat won de eerste prijs voor productontwerp en innovatie in een internationale wedstrijd : de Red Dot Award .

Als u op zoek bent naar een klein draagbaar koffiezetapparaat , raden wij u Wacaco Nanopresso (336g) of Wacaco minipresso (360g) aan

Verpakt in de doos, handleiding in de Engelse taal inbegrepen.

Dit kan nuttig zijn:

Staresso Discovery D-6 koffiemolen

Als u van echt verse en smakelijke koffie wilt genieten, raden wij u aan de koffie vlak voor de bereiding te malen. Hij past perfect bij uw Staresso-set. Je kunt de molen hier kopen.

Rock2More melkopschuimer

Met de Staresso koffiemachines kun je direct melk opschuimen met de zuiger, maar met de Rock2More melkopschuimer kun je een zachter melkschuim maken en is deze ook geschikt voor het bereiden van andere dranken. Koop de opschuimer hier.

Staresso Mini set:


Geef beoordeling

Beoordeling: