Staresso Pour over coffee kettle | Gooseneck

55,90 €
Excl. BTW: 46,20 €
Op voorraad
levering op 21.6. (bezorgopties)

55,90 €
Excl. BTW: 46,20 €
-
+
Staresso
Algemene beoordeling: 0 (0%)

0 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Staresso

Of u nu een ervaren koffiebrouwer bent of net begint met handmatig zetten, de Staresso Pour over coffee kettle is een geweldige aanvulling op uw koffieapparatuur. Het nauwgezette ontwerp en de superieure functionaliteit beloven keer op keer een plezierige en bevredigende brouwervaring.

Voordelen van de Staresso Giet over koffieketel

  • Precisie-schenktuit: De Staresso waterkoker wordt geleverd met een precisie-schenktuit die is ontworpen voor soepel en gecontroleerd schenken. Dit zorgt voor een consistent brouwsel dat bij elke schenkbeurt het volledige spectrum aan koffiesmaken vastlegt.
  • Ergonomische handgreep: deze waterkoker is ontworpen met een ergonomische handgreep die een comfortabele en veilige grip biedt, waardoor schenken moeiteloos en plezierig wordt.
  • Hoogwaardige materialen: deze waterkoker is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor duurzaamheid en een strakke, moderne esthetiek. De matte afwerking voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar zorgt ook voor langdurige prestaties.
  • Capaciteit van 550 ml met waterniveaumarkering: De waterkoker heeft een inhoud van 550 ml, perfect voor het zetten van meerdere koppen koffie. De handige waterniveaumarkering zorgt voor nauwkeurige metingen, waardoor het gemakkelijk is om elke keer het perfecte kopje te zetten.
  • Ingebouwde thermometer : Met een ingebouwde thermometer op het deksel kunt u de temperatuur van uw voorverwarmde water controleren, zodat het op de ideale zettemperatuur blijft.
  • Gemakkelijk schoon te maken : Gemakkelijk schoon te maken dankzij het ontwerp met brede mond.

Ontworpen voor voorverwarmd water. Deze waterkoker is speciaal ontworpen voor gebruik met voorverwarmd water. Verwarm de waterkoker niet (elektrisch of op de kookplaat). Thermometer en coating moeten worden beschermd. De wijzerplaat van de thermometer mag niet worden gewassen. Temperatuurbereik: 0~100℃ (afwijking 1-2℃) 0~212℉ (afwijking 2-4℉).

Geef beoordeling

Beoordeling: