Superkop Zwart

+ cadeau: PremiumLine Naaldverdeler (WDT-gereedschap)
Geen verzendkosten
Verkoop
+ Cadeau
799,90 €
699,00 €
Excl. BTW: 577,69 €
Op voorraad
levering op 26.7. (bezorgopties)

799,90 €
699,00 €
Excl. BTW: 577,69 €
-
+
Algemene beoordeling: 0 (0%)

0 beoordeling(en)      Geef beoordeling

Merk: Superkop

Superkop is een mechanische, niet-elektrische koffiemachine, ontworpen voor liefhebbers van kwaliteit en traditionele koffiebereidingsmethoden. Het eenvoudige ontwerp maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik. Bovenal garandeert het een perfecte extractie.

Het Superkop koffiezetapparaat heeft een innovatief en modern design met een stijlvolle uitstraling, geschikt voor montage op een toonbank of aan de muur. De constructie van het koffiezetapparaat combineert een robuust buitenoppervlak van gepoedercoat aluminium met interne stalen componenten (portafilter en filter).

Vul eenvoudig met heet water, voeg versgemalen koffie toe en druk op de hendel. Het polycarbonaat waterreservoir bevat maximaal 60 ml water. De houten basis zorgt voor stabiliteit op elk werkblad. Met een muurbeugel kunt u het koffiezetapparaat aan de muur bevestigen (muurbeugel vereist).

Het Superkop koffiezetapparaat is ontworpen met het oog op een lange levensduur en is intelligent ontworpen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel zijn functie vervult. Alle componenten zijn geoptimaliseerd en kunnen indien nodig door de gebruiker worden onderhouden . Dit weerspiegelt de visie van de oprichters van een duurzame koffiemachine met een lange levensduur en duurzaamheid.

Het maakt gebruik van een 1:40 hefboommechanisme dat een toenemende druk ontwikkelt via een reeks van zes hendels. Voor het maken van een dubbele espresso (of twee kopjes enkele espresso) adviseert de fabrikant het gebruik van 18 g gemalen koffie, 60 ml water verwarmd tot 95°C en een extractietijd van 25 tot 30 seconden.

Voordelen van het Superkop koffiezetapparaat:

  • Eenvoudig in gebruik : u heeft volledige controle over elk aspect van het zetproces, van het malen van de bonen tot het toevoegen van water, zodat u uw koffie precies kunt bereiden zoals u dat wilt.
  • Kwaliteitsmaterialen - gemaakt van hoogwaardige materialen. Ontworpen om jaren mee te gaan.
  • Je kunt hem vrijstaand of aan de muur monteren.
  • Stijlvol ontwerp verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Technische specificaties:

  • Afmeting verpakking : 40 x 40 x 21 cm. Gewicht: 10 kg.
  • Standaardversie : B: 31 cm D: 28 cm H: 47 cm met handgreep naar beneden | 71 cm met handvat omhoog
  • Wandversie : B: 23cm L: 23cm H: 47cm met handgreep naar beneden | 71 cm met handvat omhoog

Inclusief: Superkop Koffiezetapparaat met houten standaard, waterbeker en portafilter.

Geef beoordeling

Beoordeling: